Onderhoud van uw vloer

Een parketvloer kan een heel leven lang dienen, als het hout goed onderhouden wordt. Hout is een poreus materiaal, dat geschikte voeding nodig heeft om lang mee te gaan. Hoe meer u uw vloer voedt met onderhoudsproducten hoe minder beschadigd het kan worden door schadelijke vloeistoffen zoals wijn en olie.

U kunt daarom steeds bij F&S terecht voor advies en een groot gamma aan kwalitatieve onderhoudsproducten zoals olie en parketzeep van WOCA.

F&S biedt daarnaast ook de diensten van onze eigen onderhoudsploeg aan. Nadat wij uw oude parketvloer hebben opgefrist, afgeschuurd, gereinigd en opnieuw behandeld behoort regelmatig boenen tot het verleden en wordt het onderhoud van uw vloer kinderspel.

F&S verdeeld: WOCA, Faxe, Pallman, Osmo, ...


Heeft u al eens gedacht aan de luchtvochtigheid?

Door het wisselvallig klimaat in België en de verstrengde isolatienormen is het zeker niet onbelangrijk om wat extra aandacht te schenken aan de luchtvochtigheid in uw woning. In een gezonde woning zou deze waarde tussen de 40% en de 60% moeten liggen. Vaak echter zien we dat door oa afzuigsystemen en airco's deze waarden niet gehaald worden. 

Een goede luchtvochtigheid is niet enkel goed voor uw parket, maar ook voor je eigen gezondheid!

Een Stadler Form Oskar luchtbevochtiger zorgt ervoor dat uw luchtvochtigheid constant op peil blijft.


Quickstep parket

Regelmatig reinigen: droog of met Quickstep Clean

Reinig de vloer droog op licht vochtig met de Quickstep Microvezeldoek. De speciale mirovezels hebben een hoge absorptiecapatieit. Gebruik voor licht vochtige reiniging het Quickstep Clean reinigingsproduct. Los 1 dopje op per 5L water. Wring de mop goed uit, hij mag slechts licht vochtig zijn. Te veel water kan uw vloer beschadigen. Trek de Quickstep mop met een zigzagbeweging over de vloer naar je toe. Bewerk de hele vloer zonder de microvezeldoek op te heffen. Beweeg in de lengterichting van de planken. Droog altijd na met een droge mop tot er geen vocht meer zichtbaar is op de vloer.

Klik hier voor de onderhoudsvoorschriften voor Quickstep parket.


Optimaal onderhoud dmv Quickstep onderhoudskit
 

Deze producten zijn voorradig in onze toonzaal!


Het aanbod van producten in onze toonzaalVideo - WOCA NatuurzeepVideo - WOCA Masteroil  • Wij zijn zeer tevreden over het ontwerp en plaatsing van onze boekenkast.

    Fam. Hermans – Korbeek-Lo

  • Voortreffelijke ploeg, efficiënt, proper, super vriendelijk!

    Jacobs – Antwerpen

  • Levering en plaatsing van ons terras was feilloos.

    Fam. Ooms - Lier

Gratis documentatie
Je project bespreken?
Vrijblijvende offerte
D.H.Z. maatkasten

Of kom eens kennismaken:


Industriepark (zone B) 22 A
2220 Heist op den Berg

T. +32 (0) 15 75 75 06
F. +32 (0) 15 22 28 30
Deel ons via:
Inspiratie nodig?
© F&S Group     |     Privacy policy & Disclaimer                                                                            Webdesign: New-Media Group