Zaag -en afplakwerk op maat

Groep F&S levert ook voor zelfstandige schrijnwerkers plaatmateriaal volledig gezaagd, afgeplakt met kantenband en voorzien van de nodige bewerkingen aan zeer hoge kwaliteit. Snelle levertijd en flexibiliteit maken van Groep F&S een betrouwbare partner in het leveren van uw plaatmateriaal op maat. Via een Excel-bestand brengt u uw gegevens aan, zoals; afmetingen van het gewenste stuk, welke kanten afgeplakt moeten worden, welke bewerkingen die uitgevoerd moeten worden. Een computerprogramma berekend hoeveel platen en afplakband u nodig heeft, de machines doen de rest. Op elk gezaagd stuk wordt een sticker gekleefd zodat u makkelijk het gewenste stuk kan terug vinden, volgens de gegevens die u eerder aanleverde via het Excel-bestand.

Uw bestelling wordt steeds met uiterste zorg behandeld, ingepakt en klaar gemaakt voor transport.


Bestelling klaar voor transport

Maatkasten

Groep F&S levert en plaatst eigen maatkasten volledig vervaardigd in eigen atelier. Wij verkopen kant-en-klare kasten, zelfbouwpaketten voor de zelfplaatser en gepersonaliseerde kasten voor wie een uniek product in gedachten heeft.

Na een bezoek aan onze toonzaal en opmetingen bij u thuis of in uw zaak tekent Groep F&S uw droomkast uit. Als u het ontwerp heeft goedgekeurd wordt uw kast door de vakmensen van ons atelier en door onze computergestuurde CNC-machine tot leven gewekt. Door de enorme keuze aan plaatmaterialen en meubelbeslag kunnen we erg ver gaan in het personaliseren van uw kast.


          

  • Wij zijn zeer tevreden over het ontwerp en plaatsing van onze boekenkast.

    Fam. Hermans – Korbeek-Lo

  • Voortreffelijke ploeg, efficiënt, proper, super vriendelijk!

    Jacobs – Antwerpen

  • Levering en plaatsing van ons terras was feilloos.

    Fam. Ooms - Lier

Gratis documentatie
Je project bespreken?
Vrijblijvende offerte
D.H.Z. maatkasten

Of kom eens kennismaken:


Industriepark (zone B) 22 A
2220 Heist op den Berg

T. +32 (0) 15 75 75 06
F. +32 (0) 15 22 28 30
Deel ons via:
Inspiratie nodig?
© F&S Group     |     Privacy policy & Disclaimer                                                                            Webdesign: New-Media Group