JASNO levert shutters in alle vormen en maten

Shutters bestaan uit één of meerdere panelen waarin lamellen bevestigd zijn. De lamellen kunnen op en neer bewegen waardoor u de hoeveelheid lichtinval en privacy eenvoudig kunt regelen. Modern, klassiek, barok, minimalistisch... shutters passen bij iedere stijl. Doordat ze op maat gemaakt worden kunt u de uitstraling helemaal zelf bepalen. U kunt variëren met lamelbreedten, kleuren en bedieningsvormen. JASNO levert alle shutters standaard met verzonken scharnieren. Deze vallen weg in het paneel en geven de shutters een eigentijdse uitstraling.

JASNO shutters zijn niet alleen geschikt voor ramen en deuren. Ze kunnen ook dienen als afscheiding van twee ruimten of als (schuif)deur in een kastenwand. Ook bij metershoge raampartijen, draaikiepramen of dakramen zijn shutters mogelijk. JASNO shutters zijn afgwerkt met een krasvaste, UV- en vochtbestendige meubellak, dus ook in de badkamer of wellnessruimte kunt u ze zonder problemen toepassen.

Schuin, rond, getoogd of zelfs zeshoekig... Shutters kunnen in vrijwel alle vormen en maten geleverd worden. Met shutters blijft de bijzondere vorm van het raam goed zichtbaar maar heeft u toch de gewenste privacy.

De JASNO shutters zijn verkrijgbaar in twee verschillende houtsoorten: Primewood en Ecowood. Onze Primewood shutters zijn vervaardigd uit het exotische, FSC-gecertificeerde white teak. Dit is een stevige maar lichte houtsoort met een subtiele nerfstructuur en Ecowood shutters worden gemaakt van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Elke soort heeft een eigen uitstraling en mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de Primewood shutters te laten zandstralen voordat de lak- of beitslaag wordt aangebracht. Hiermee krijgen de shutterpanelen een duidelijkere houtstructuur doordat de weke delen zijn weggespoten. Vooral bij gebeitste shutters zorgt deze afwerking voor een karakteristiek uiterlijk.

Spring gerust eens binnen voor meer informatie over de JASNO shutters.


Voor meer informatie over JASNO shutters: JASNO shutters

         
         
         
         
          

JASNO blinds: houten jaloezieën met karakter

JASNO blinds zijn houten jaloezieën. Ze geven het interieur een sfeervolle, eigentijdse uitstraling, mede door de prachtige, brede lamellen. Door de hoge mate van afwerking onderscheiden ze zich van veel andere houten jaloezieën.

De lamellen zijn kwartiersgezaagd. Deze zaagwijze zorgt voor lange rechte lengtes en beperkt kromtrekken van het hout tot een minimum. Het paulownia hout is afgewerkt met een krasvaste, UV- en vochtbestendige meubellak. De blinds van JASNO zijn daardoor ook geschikt voor in de badkamer. De zijkant van de lamellen, de houten koordknopjes en de houten lijst die het zicht op de technische bovenbak ontneemt zijn standaard in de lamelkleur meegelakt. Daarnaast hebben de blinds een trapeziumvormige onderlat die beschadigingen aan uw vensterbank voorkomt. Desgewenst kunt u de blinds voorzien van decoratief ladderband in verschillende kleuren en dessins.

JASNO biedt de optie om houten jaloezieën te voorzien van privacyuitvoering. Hierbij lopen de koorden aan de voor- en achterzijde van elke lamel. Dit in tegenstelling tot andere merken waar de koorden door ellipsvormige gaatjes in het midden van de lamellen lopen. De privacy blinds zorgen voor extra verduistering, bieden nog meer privacy bij gesloten lamellen en hebben een strakkere, rustigere uitstraling.

Ben je geïnteresseerd in dit product van JASNO, bezoek dan zeker eens onze toonzaal.


Voor meer informatie over JASNO blinds: JASNO blinds

         
          

JASNO folds, Dutch Design vouwgordijnen

De JASNO folds zijn vouwgordijnen, een uniek ontwerp van vouwgordijnen gemaakt door Dutch Design studio Daphna Laurens. Unieke vouwgordijnen gemaakt van geweven papier. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van uw raam een echte blikvanger.

Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten gemaakt van Abachi 100% FSC hout. De kleur van de houten latten aan de voor- en achterkant kunnen van elkaar verschillen. De knopjes op de houten latten zorgen voor een strakke geleiding van de koorden aan de achterzijde en geven een echte design uitstraling aan de voorzijde.

Let ook op de doordachte details zoals u van JASNO gewend bent. Het textiel is bijvoorbeeld netjes in de bovenbak weggewerkt zonder gebruik te maken van klittenband. De folds zijn bovendien aan de onderzijde voorzien van een volant die de stof tegen verkleuring beschermt.


Voor meer informatie over JASNO folds: JASNO folds

         
          

JASNO swings: verticale lamellen maar dan net anders

Uniek aan de JASNO swings is dat u met een bedieningsketting de lamellen om en om in beweging kunt brengen, dit geeft een mooi 3D effect. Geopend, (bijna) dicht en allerlei variaties daartussen zijn mogelijk. De swings zijn bekroond met een iF Award 2016 voor het onderscheidende design!

Laat u inspireren door de collectie verticale lamellen van JASNO. De lamellen zijn verkrijgbaar in een sectie van kleuren. U kunt ze ook om en om in een andere kleur bestellen. De lamellen zijn leverbaar in 89 of 127mm breedte en verschillende transparanties. Omdat de lamellen brandwerend zijn zijn swings ideaal voor projectinrichtingen.

Ook aan de details is aandacht besteed. Zo kunt u met het lichtgrijze koord kiezen om de lamellen te verschuiven naar links of naar rechts. Het lamelgewicht is omhuld door textiel, de stiknaden eromheen geven het een stoere en stevige look. Het lamelgewicht zorgt ervoor dat de swings zo min mogelijk wapperen. 


Voor meer informatie over JASNO swings: JASNO swings

         
          

  • Wij zijn zeer tevreden over het ontwerp en plaatsing van onze boekenkast.

    Fam. Hermans – Korbeek-Lo

  • Voortreffelijke ploeg, efficiënt, proper, super vriendelijk!

    Jacobs – Antwerpen

  • Levering en plaatsing van ons terras was feilloos.

    Fam. Ooms - Lier

Gratis documentatie
Je project bespreken?
Vrijblijvende offerte
D.H.Z. maatkasten

Of kom eens kennismaken:


Industriepark (zone B) 22 A
2220 Heist op den Berg

T. +32 (0) 15 75 75 06
F. +32 (0) 15 22 28 30
Deel ons via:
Inspiratie nodig?
© F&S Group     |     Privacy policy & Disclaimer                                                                            Webdesign: New-Media Group